AAM 210

AAM 210 - nagyításhoz klikk a képre

 

termékek > elektronikák > A-skool AAM 210

- Milyen erősítőt vegyek a szélessávú hangszórómhoz? - hangzott a gyakori kérdés.

Nos, már van válaszunk: az AAM 210 egy igazán finom SE hang. A legjobb "együtemű" csövesek simaságát, levegősségét ötvözi az energiaérzettel: egy kis latinos vérrel.

Kvázi duálmonó felépítésű, azaz szeparált tápellátást kap a két csatorna egyetlen, alulgerjesztett 160 VA toroid transzformátor független szekundereiről. Oldalanként 40000 uF-nyi kapacitás és aktív tápszűrés gondoskodik az igen alacsony zajszintről.

Válogatott MOSFET-ekből épül fel, tiszta "A" osztályban üzemel. Nyugalmi árama 750 mA, mely garantálja a természetes hangképhez szükséges karakterisztikát csekély negatív visszacsatolás mellet is. A trióda-szerű transzfer-karakterisztikájú kimenő fokozat igazán alkalmas a transzparens hangú szélessávú hangszórók meghajtására.

Mivel az elsődleges célunk az volt, hogy az SFR sorozatú hangszóróink "építsd magad" beállítottságú felhasználóinak kínáljunk kedvező árú, felső kategóriát nyújtó hangminőséget, ezért jelenleg készülék-doboz nélkül kerül forgalomba.

A készülék biztonságos összeszereléséhez minden információt biztosítunk.

Figyelem!
A készülék életveszélyes 230V-os hálózatról üzemel. Az esetleges helytelen összeszerelésből adódó balesetek elkerülése érdekében konzultáljon velünk vagy más szakemberrel!

 

technikai adatok

max. kimenő teljesítmény @8 Ohm, Vin=1Veff 10 W csatornánként
üzemmód   tiszta "A" osztály
teljesítmény sávszélesség @-1dB, 6W 8 Hz-80 kHz
teljes harmonikus torzítás @8 Ohm, 6W 0.08 %
csillapítás (damping faktor) @8 Ohm, 20-20000 Hz 25
jel/zaj viszony "A" súlyozással 104 dB
teljesítmény felvétel két csatorna (konstans) 75 W