Sonido teljes mértékben Magyarországon állít elő különleges termékeket. Célunk nem kevesebb, mint a legkényesebb zenei reprodukciós igények kielégítése, újszerű szemlélettel megvalósítva. Rólunk...

AION - megragadni az időt

Hosszú fejlesztési időszak gyümölcse ért be az utóbbi hetekben: az AION egyetlen 20 cm-es szélessávú hangszóróval szerelt tölcséres sugárzó. Hangjában semmilyen színezettséget nem lehet felfedezni annak ellenére hogy villamos kompenzálást nem tartalmaz. Megszólalása roppant precíz, üde és kiegyensúlyozott, e mellett egyértelműen terhelhetőbb is mint vetélytársai. 10 Ohm feletti átlag-impedanciájával és 96 dB/W/m érzékenységével a legkönnyebben hajtható hangsugárzók egyike. A tölcsér szája fölfelé nyit, így a nem éppen csekély méretek ellenére (180.6 x 34 x 66cm) a falra tolást igen jól viseli.

 

Építsd magad! - galéria...

Felkerült az első fotósorozat 


A-skool AAM 210

A Sonido "A-skool" sorozatú elektronikáinak első modellje. Egy igazán nívós hangú 10 W-os, A osztályú erősítő MOSFET-ekkel. Készülékdoboz nélkül adjuk, így árát tekintve is méltó párja a népszerű "építsd magad" hangsugárzóknak. Az Ön dolga csak beszerelni a transzformátort és az erősítőt egy megfelelő furatokkal ellátott dobozba. 

 
ant

ANT - hangyányi doboz oroszlánfogakkal

Meglepő tulajdonságokkal felvértezett kisdobozt fejlesztettünk ki. Az ANT páratlanul mélyre megy, hangzása rendkívül transzparens és ársávjában ismeretlen neutralitással rendelkezik. 

 


Elkészült az SWR 250

Igen, ez egy 95 dB/W érzékenységű felsőkategóriás, húszcentis szélessávú hangszóró, amely nem színez és rendkívül gyors... 

Klang+Ton article

Olvasd el a KLANG+TON tesztjét az SFR-200-ról! Tovább...