Termékeink

 hangfalak
 
 hangszórók

AION - hamarosan...

Hosszú fejlesztési időszak gyümölcse ért be az utóbbi hetekben: az AION egyetlen 20 cm-es szélessávú hangszóróval szerelt tölcséres sugárzó. Hangjában semmilyen színezettséget nem lehet felfedezni annak ellenére hogy villamos kompenzálást nem tartalmaz. Megszólalása roppant precíz, üde és kiegyensúlyozott, e mellett egyértelműen terhelhetőbb is mint vetélytársai. 10 Ohm feletti átlag-impedanciájával és 96 dB/W/m érzékenységével a legkönnyebben hajtható hangsugárzók egyike. A tölcsér szája fölfelé nyit, így a nem éppen csekély méretek ellenére (180.6 x 34 x 66cm) a falra tolást igen jól viseli. 

 

SFR széria - szélessávú hangszórók

SFR 145
SFR 145a
SFR 175
SFR 175a
SFR 200
SFR 200a


SWR széria - szélessávú hangszórók 

SWR 145a
SWR 200
SWR 200a
SWR 250
SWR 250a
SWR 300

SWR 096/A 


 SCW széria - mély-közép és mély hangszórók 
SCW 145
SCW 175
SCW 200
SCW 250
SCW 300

 

 

NEA EX14-8 - Egy kifinomult, magas érzékenységű egyutas tölcsér mely meghökkentő jelenlétérzetet képes kelteni. Végtelen koherenciája magas szintű zenei értelmezést enged. Nem produkálja a szélessávú hangszórókra sokszor jellemző "mézes hetek" effektust, azaz neutralitása révén hosszú évekig is megállja a helyét, ársávján túl is. Szokatlanul feszes hangzása és transzparenciája kimagasló egyéniséggé teszi. 
Könnyen hajtható, kiválóan illeszkedik kis teljesítményű csöves és félvezetős erősítőkhöz.

 

ANT - Egy jól terhelhető alu membrános mélyközép, egy érzékeny neodymium mágneskörű selyem dóm, egy tizenegy literes merevített MDF doboz és egy kihegyezett hangváltó meglepő tulajdonságokkal felvértezett kisdobozt eredményez. Az ANT páratlanul mélyre megy, hangzása rendkívül transzparens és ársávjában ismeretlen neutralitással rendelkezik.